Nieuw: Scala XL7 van Toppoint

Tekst afkomstig van toppoint.eu

Breed, breder, breedst, tot wel 7 meter. De aluminium Scala jaloezie XL7, de naam spreekt voor zich; een jaloezie tot wel 7 meter breed. Gemaakt van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en altijd elektrisch bedienbaar. Met een keus uit 50 mm of 70 mm lamellen bepaal je hoe deze jaloezie bij jou thuis staat.

Veel opties in kleur en afwerking

Voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat zijn er volop keuzes om aan ieders wens te kunnen voldoen. Kies je voor lamellen van 50 mm? Dan kun je lamellen kiezen uit wel meer dan 45 kleuren. Lamellen in 70 mm zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ook voor de bovenbak en onderlat heb je de keuze uit vele kleuren. Zo kun je de Scala jaloezie helemaal naar jouw smaak samenstellen. Voor iedere woonstijl en ruimte is er wel een passende aluminium jaloezie. Ga langs bij jouw Toppoint verkooppunt en bespreek de mogelijkheden.

De voordelen van aluminium

Aluminium jaloezieën zijn sowieso al heel functioneel als raamdecoratie. Ze kunnen eigenlijk in elke ruimte; van de woonkamer tot de slaapkamer maar ook in de keuken of badkamer. Want zelfs vochtige ruimtes zijn geen probleem omdat de aluminium jaloezieën vocht- en schimmelwerend zijn. De lamellen en de bovenprofielen gaan niet roesten of schimmelen.

Elektrische aansturing via een afstandsbediening of smartphone

Standaard elektronisch gemak – TOPPOINT powered by Brel

Perfectie én tegen de beste prijs! Zelfs als er geen direct stroompunt in de buurt is dan kan de XL 7 geplaatst worden. Regel snel en makkeljk de lichtinval van de XL7 via een afstandsbediening of nog makkelijker, via een app op uw telefoon. Toppoint powered by Brel. Uw Toppoint dealer geeft u graag tekst en uitleg en maakt natuurlijk een offerte op maat. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden.

Foto van brede lamellen van toppoint