Aanbieding houten jaloezieen

Aanbieding: 10% korting op ALLE houten jaloezieën!

Het zijn vreemde tijden waarin we leven op dit moment. Omdat we veel tijd in en rondom ons eigen huis doorbrengen is het belangrijk om hier ook wat extra gezelligheid en een fijne sfeer te creëren. We gaan massaal in de tuin en binnenshuis aan de slag. Daarom bieden wij de hele maand juni een korting van 10% procent op de totaalprijs van houten jaloezieën!

Om meer sfeer te creëren in een ruimte zijn houten jaloezieën een schitterende optie. Deze zorgen namelijk voor een warme, knusse sfeer. Hiermee zijn ze de perfecte aanvulling op het interieur.

Daarnaast geven jaloezieën u de mogelijkheid om de hoeveelheid licht die een ruimte binnenkomt te regelen. Creëer unieke lichtinval door te spelen met de positie van de lamellen. Om een idee te geven van de schoonheid hieronder een paar foto’s ter inspiratie.

Om uw op weg te helpen hebben we een aanbieding op houten jaloeziën. Gedurende de hele maand juni ontvangt u namelijk 10% totaalkorting op al onze houten jaloezieën van de merken Zonnelux en Toppoint. Alle jaloezieën worden vakkundig op maat gemaakt en geplaatst door ons team van ervaren professionals. Dit alles om u het beste resultaat te kunnen garanderen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Wuustwezel. Wij geven u graag een advies en realiseren samen met u uw woondroom!

Door het gebruiken van A-kwaliteit producten kunnen wij u, afhankelijk van uw keuze, een garantie bieden tot wel 7 jaar! Voor het ultieme gemak kunt u tevens kiezen voor elektrische bediening van uw producten.

Twijfel niet te lang en profiteer van deze aanbieding op houten jaloezieën! Onze aanbieding op houten jaloezieën is gelding van 1 juni 2020 tot en met 30 juni 2020.